Oldalak

2013. augusztus 29., csütörtök

Egy csokornyi alkotó 2.


Ambrus Edit – Cirkalom

Edit régészeti grafikusként és üvegfestőként éli kreatív napjait. Több mint húsz évig régészeti feltárások  rajzait készítette el, ha szükséges volt, a hagyományos módon papírral és ceruzával dolgozott, de a számítógépes grafikai programok sem ijesztik el őt. A fantázia szabad áramlását festményeiben élheti ki igazán. Bátran használ színeket és szokatlan formákat!




Lengyel Géza  - Csodadolgok

Géza nem éppen hétköznapi anyagokkal dolgozik – faragással képes olyan dolgokból dísztárgyat varázsolni, amihez nagyon sok türelem és rendkívüli fantázia szükséges. Mintát farag különböző agancsokba, csontokba, tojásba, melyekből ékszerek, hűtőmágnesek, falidíszek, valamint lámpák készülnek. Ha egy igazán egyedi ajándékon gondolkodsz, keresd fel őt.Válogass webshopján,vagy írd le neki a kívánságodat!
Hrabetz Zsuzsa - Shadowbox és Dioráma

Szeretnénk bemutatni Nektek egy nagyon lelkes alkotót, Zsuzsit, aki olyan izgalmas hobbit tudhat a magáénak, mint a shadowbox és a dioráma. Furcsán hangzik, igaz? Ha vannak olyan kedves emléktárgyaid, amelyeket szeretnéd, ha nap, mint nap a szemed előtt lenne, keresd fel Zsuzsit és készíttess Magadnak egy egyéni makettet, izgalmas formába burkolva.

E-mail: zsuzsa.hrabetz@gmail.com
Tel.: 06-30/521-0285



Kara Beatrix – Orchidea Ajándék

Beatrix  megtalálta az alkotás örömét a fonalak között. Több mint 15 éve szorgalmasan hímzi meg legújabb ötleteit,ha egyedi hímzett párnára,terítőre vagy egyéb dísztrágyra vágysz,keresd fel őt,biztosan szívesen elkészíti Neked. A gobelin mellett rabul ejtette őt sok más kreatív technika is,melyeket szintén hasonló elhivatottsággal gyakorol és fejleszt. Ha kedvet kaptál a gobelinhez, bátran jelentkezz hozzá tanfolyamra!

e-mail: info@orchideaajandek.hu
blog:www.facebook.com/kezmuvesajandekok



Kávai Erika - Horgolt ékszerek

Erika egy elképesztően kreatív lány. A régimódi horgolást átültette a 21. századba és csodálatos ékszereket kapott eredményül. A mi kedvenceink a lábékszerek. Termékeit finom gyöngyökkel dobja fel, amitől csak még érdekesebb lesz az egész. Bármelyik ruhádhoz találsz színben hozzáillő szettet. 

Weboldal: 1edy.blogspot.com
Facebook:https://www.facebook.com/1EDY



Itt a vége, de ne menjetek messzire!
Hamarosan jelentkezünk!

Jó pihenést Mindenkinek!

Nóri & Timi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése