Oldalak

2013. augusztus 27., kedd

Szirbek Szilvia - Mesemadárka

Sziasztok!

Ma egy igazi mesevilágba repítünk el Benneteket. :) Dőljetek hátra, nyissátok szemeiteket tágra ... most mesélni fogunk Nektek...

Egyszer volt, hol nem volt, még igaz is volt... egy Szilvi nevű lányka, aki imádja a színeket és imád a mai napig rajzolni, illetve jó barátja: Darinka, a mesebeli hal.

 

"Szirbek Szilvia vagyok. Két éve saját műhelyemben textilből készítem ékszereimet és Darinka halamat. Darinka egy olyan mesebeli hal, akinek különleges kalandokban van része. Minden termékem általam tervezett szabásminta alapján készül, nem készítek két egyformát. Fontos számomra a minőség és a tartósság, így kizárólag jó minőségű magyar és amerikai méteráruval dolgozok."

  
"Saját tervezésű falfestmények is rendelhetők tőlem, másolt mintákkal nem dolgozok. Bármilyen belső vagy külső tér hangulata megváltoztatható általa legyen az akár egy nappali vagy egy óvoda.


Az alkotás szeretetét tanítványaimmal osztom meg a Mesemadár-műhelyben. Hiszem, hogy minden gyermeknek szüksége van vizuális nevelésre, mert a lelkük gazdagabbá válik általa. A Mesemadár-műhely egy olyan tér, ahol kedvükre alkothatnak kicsik és nagyok."


Szilvi ezeken a csodákon kívül szép, egyedi textilékszereket is készít. 
És hogy honnan merít ihletet?

 "Bármi inspirálni tud, ami vizuális élményt nyújt számomra. Legyen az egy kép látványa, egy textil mintája vagy egy erdei táj."

Szilvi egy a sok boldog emberke közül, akik lehetnek olyan szerencsések, hogy azzal foglalkoznak, amit szeretnek.

"Az alkotás is kikapcsol, hiszen a hobbim is egyben, de mellette a gasztronómia világa és a túrázás vonz. Szeretnék minél több helyet bejárni, más országok kultúrájával megismerkedni."


A mai világban fontos, hogy tudjunk egyensúlyban maradni. Arra buzdítunk Benneteket, hogy - bármily nehéznek és megvalósíthatatlannak tűnik - keressétek meg azt a tevékenységet, ami boldoggá tesz Titeket és igyekezzetek minél több időt eltölteni vele.

És azok számára, akik szeretnének vidáman búcsúzni az idei nyártól, Szilvi ajánlata a csopaki Heppiend Fesztivál. Már a neve is igen csábító, nem gondoljátok?

Szilvi elérhetőségei:
Blog a saját alkotásairól: www mesemadarka.blogspot.hu
Blog a művészeti műhelyről és tanítványai alkotásairól: www.mesemadarmuhely.blogspot.hu
Darinka hal a facebookon is elérhető.

Figyeljétek kitartóan a Blogot a héten, mindennap posztolunk és egy nagy meglepetéssel készülünk a hét végén!

Friss és izgalmas hetet kívánunk Nektek!




Nóri & Timi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése