Rólunk

 A Blog szerzői:

Úgy gondoltuk, hogy a legjobb módja a bemutatkozásunknak az, ha egymásról írunk pár sort.
:)


Nóri – az abszolút művészlélek

Nóri fantasztikus rálátással és empátiával éli életét a Földön! Ő az, akivel bármikor leülnél egy kávé mellé beszélgetni, akivel szívesen mazsoláznál egy művészellátóban, és Ő az, aki mindig meghallgat és bölcs tanácsokkal lát el az élet bármely területén.
Vele egyszerűen kellemes és kacagtató a világ. Kedves, mosolygós és rendkívül barátságos emberke, akivel mindenki szívesen osztja meg az idejét. Szereti a színeket, a szép és míves alkotásokat, no meg persze a cicákat. :)Nóri az Amonitas Tűzzománc kitalálója és tulajdonosa. Szakmáját tekintve eredetileg ötvös, később tanulta ki a zománcművességet, ami végül szerelemmé vált. A munkáiban benne él  az alkotás szenvedélye és az anyagok iránti tisztelete. Tudását nyitott szívvel osztja meg minden érdeklődőnek tanfolyamok keretén belül – ami most egy kicsit szünetel a skóciai út miatt.Nóri sikeresen megjárta Görögországot, ahol ötvösként két nyáron keresztül tovább tudta fejleszteni szakmáját. Jelenleg Skóciába készül, ahol reméljük, hogy szintén sikeresen megtalálja alkotó énjének megfelelő helyet és teret.  Várunk vissza Nóri!! <3
Timi – a világjáró

Egy csupaszív leányzó, aki körbeutazott rengeteg, csodaszép országot. Látta a svéd pónikat, Németország havas tájait, a számomra legkedvencebb angliai Lake district-et és egy rövid látogatás erejéig volt a varázslatos Új-Zélandon is. Az érdekes az,hogy ő bizony az elmúlt években ezekben az országokban hosszabb-rövidebb ideig élt! :) Elképesztő élmény lehetett ez az életstílus!Sok tapasztalatot, élményt, és tervet összegyűjtött az évek során. Timi a sugárzó jóságával és bájos mosolyával belopja magát az emberek szívébe. Emlékszem, amikor először találkoztunk egy óriási szeretettel teli mosollyal köszönt nekem. Sosem felejtem el azt a pillanatot!:)  A hennafestés miatt sodort minket össze az élet, ugyanis ő tanította meg nekem a hennázás titkait. Azóta szinte magától értetődően keressük egymást, levelezünk, találkozunk.. .és persze blogot írunk:)Timi, bár nem dicsekszik vele gyönyörűen rajzol. Egy kis bátorítás után, remélem gyakrabban fog majd ceruzát és papírt! Mindemellett nagyon jó ízlése van, törekszik a harmóniára , amit egy kis spirituális gondolkodással fűszerevze nagyszerűen tud kivitelezni!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése