Oldalak

2013. augusztus 29., csütörtök

Egy csokornyi alkotó

Mezei Évi - Evushandmade

Évi egy tündéri lány. Szerencsénk volt személyesen is találkozni vele - Nóri által tartott tűzzománc tanfolyamon.:) - ahol már abszolút biztossá vált, hogy egy rendkívül kreatív személyiség. Kézműves vásárokban megtalálhatjátok őt szinte mindig. Megismerhetitek a jellegzetesen Évis színvilágát, ebben biztosak vagyunk! Kulcstartók, egyedi könyvjelzők, kitűzők, mobiltokok, ajtódíszek születnek az alkotói kezei között. Többek között belemélyedt a kosárfonás rejtelmeibe is..úgyhogy igencsak érdemes követni az ő munkásságát is!

E-mail: evushandmade@gmail.com





Schlemmerné Szabó Gitta - Gittalkotás


Gittát is rendkívül sok minden inspirálja, bár nem sikerült vele interjút készítenünk, a munkái határozottan erről árulkodnak. Ő is egy nagyon jó példa arra, hogy bizony az alkotás határtalan. Egyszerűen csak jön, áttör minden gátat és kialakítja magát általunk. Dolgozik ceruzával, festékkel, szobrászkodik, ékszereket készít és nem utolsó sorban meséket, novellákat és verseket ír.
Nézzétek meg a munkáit, facebookon is elérhető!

E-mail: gitka61@googlemail.com

"A kreativitás világa olyan, mint egy pókháló. Keresztül-kasul szelik egymást, találkoznak, elválnak a különböző ágak, s az ember beleakad, többé nem szabadulhat.
(Szabó Gitta)




Takács Anikó - Divattervező

Anikó bájos mosolyával és a finom vonalú egyedi ruháival szinte belopja magát az emberek szívébe. Szalonjában bátran válogathatsz a legújabb kollekció darabjaiból, biztosan találsz kedvedre valót, hiszen Anikó mindenféle színt és fazont fantasztikusan megvalósít! Aktuális divatbemutatóiról és legújabb ruhadarabjairól értesülhetsz a facebook oldalán!
Keresd őt bátran!

Mobil: 0670/391-6323, 0670/365-6623
E-mail: flowers7@freemail.hu




Horváth Tünde - Anyókaságaim

Tündeanyó őszinte lelkesedéssel, szeretettel álmodja meg a természet adta gyógynövényekből a különböző háziszappanokat, gyógykenőcsöket,különböző bio készítményeket. Ami megérintette igazán a lelkünket,hogy ő maga gyűjtögeti össze a külön-féle fűszereket,szükséges növényeket a termékeihez. Ettől válik igazán egyedivé, hiszen már a maga nyers állapotában is ő választja ki bogyóról-bogyóra a fontos alapanyagokat.

E-mail: tundeanyoka@gmail.com



Ágnes Rochy – Ragnes kézművei

Ágnes életét is végigkísérte a kreativitás.Sok mindent kipróbált már és folyamatosan keresi az újabb kihívásokat az alkotásban. Jelenleg az ékszerkészítés, gipszöntés, és –festés, papírmasé és decoupage technika valamint a mostanában oly népszerű paverpol foglalkoztatja. A fonalak gondos kiválogatásával, a színek harmónikus összepárosításával igazán egyedi ékszereket tud varázsolni mindenki számára.

E-mail: ragneskezmuvei@freemail.hu





Ennyi fért bele mára,hamarosan jelentkezünk egy újabb kézműves - gyűjteménnyel!;)

Legyen kreatív napotok!

Timi & Nóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése