2013. szeptember 3., kedd

BúcsúSziasztok Kedves Olvasóink!


Itt az idő. Elérkeztünk a búcsúhoz. 
Bár..., hogy őszinték legyünk, ez nem is igazi búcsú, csupán a blognak egy részétől köszönünk el.
Ugyanis ez az egész, amit itt alkottunk a világhálón, egyszerűen bele szőtte magát a szívünkbe. Örömmel hallottuk a visszajelzéseket, miszerint sokatoknál szintén hasonló hatást ért el.

Így fontolóra vettük a folytatás lehetőségét. 
Mivel Nóri szeptember közepén repül Skóciába, a személyes kontakt szinte teljesen kiesik. Kénytelenek vagyunk az internet adta lehetőségeket kimeríteni a közös munka érdekében.
Örömmel jelentjük, hogy már vannak ötleteink arra, hogy mivel is folytassuk!

Köszönjük Nektek a részvételeket, a kedves bíztatásokat. Óriási élmény volt mindegyik találkozó és poszt a számunkra. Hatalmas energiát adott ez a project nekünk akkor, amikor épp szétesőben voltunk a sok tennivaló miatt.
Fantasztikus emberekkel ismerkedhettünk meg és sok inspirációt nyertünk általatok.
De ami talán számunkra a legfontosabb, hogy megbizonyosodtuk – amit az elején is nagyon reméltünk, - hogy nagyon jól tudunk mi együtt dolgozni. :)

Ha bármilyen észrevételetek,ötletetek van, esetleg ha valamit hiányoltatok, nyugodtan írjátok meg, minden véleménynek nagyon örülünk. 
A továbbiakban is él az e-mail cíünk: cseresznyestal@gmail.com, valamint a facebook oldalunk: http://www.facebook.com/pages/Egy talbol cseresznyezunk és természetesen a blog is. :) Kisebb- nagyobb szünetekkel, de igyekszünk mielőbb újra felpörgetni az eseményeket, hogy legyen mivel színesíteni a napjaitokat... és persze a miénket. :)
Addig is igyatok finom kávékat, sétáljatok szép helyeken és alkossatok kedvetekre!


Még egyszer köszönjük az eddigi figyelmet! :)

Nóri & Timi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése